برگزاری سومین کلاس آموزشی کنترل خشم در مرکز طبی کودکان-قطب علمی طب کودکان
به منظور ارتقاء سطح آگاهی و دانش کارکنان کلاس کنترل خشم برای گروه هدف منشی های بخش های بستری برگزار شد.
جلسه 30 مرداد 1401 هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران
جلسه 30 مرداد 1401 هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه برگزار شد.
شانزدهمین جلسه تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1401
دکتر سید علی دهقان منشادی: ثبت دقیق اقلام مصرفی هتلینگ در HIS، برای برونرفت از بحران هزینهای ناشی از آن الزامی است
در جلسه این هفته تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گزارش عملکرد هتلینگ بیمارستانهای این مرکز ارائه و راهکارهای عملیاتی بهبود مدیریت هزینههای بیمارستانی مربوط به آن بررسی شد.
آموزش تغذیه سالم در پیشگیری از پوکی استخوان در مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر کلاس آموزشی تغذیه سالم در پیشگیری از پوکی استخوان را برگزار کرد.
برگزاری کلاس آتش نشانی و اطفای حریق برای گروه های پشتیبانی بیمارستان شریعتی
گروه های پشتیبانی بیمارستان شریعتی در کلاس های آتش نشانی و اطفای حریق شرکت کردند.
نشست مشترک بیمارستان مرکز طبی کودکان و دانشکده پرستاری برای توسعه آموزشهای کاربردی
پیشنهاد تفاهمنامه همکاری بین بیمارستان مرکز طبی کودکان و دانشکده پرستاری برای توسعه آموزشهای کاربردی درخصوص مواجه با حوادث و بلایا مطرح شد.
بررسی راهبردهای بین المللی بیمارستان شریعتی در دیدار رئیس و معاونان بیمارستان شریعتی با معاون و مدیر بین الملل دانشگاه
رئیس و معاونان بیمارستان شریعتی درجلسه ای با معاون بین الملل و مدیرروابط بین الملل دانشگاه پیرامون حوزه های علمی، آموزشی و درمانی تبادل نظر و گفت و گو کردند.
دوره آموزشی طراحی و نقاشی برگزار می شود
مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دوره آموزشی اصول طراحی و نقاشی را ویژه دانشجویان دختر در خانه فرهنگ کوی علوم پزشکی تهران برگزار می کند.
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با علم سنجی و اثربخشی پژوهشی در پژوهشکده قلب و عروق
دکتر پیام کبیری در مورد شاخص هایی که در حیطه علم سنجی به کار گرفته می شود و مباحث جدیدی که در این عرصه وجود دارد صحبت کرد.
کارگاه فرهنگی «چرایی، چگونگی و جریان شناسی تحریفات عاشورا» برگزار شد
کارگاه فرهنگی «چرایی، چگونگی و جریان شناسی تحریفات عاشورا» با هدف بررسی علل تحریف در واقعه عاشورا برگزار شد.